Brit Premium Sausage Chicken & Venison 800g
Kód: 003432Související produkty
Vepřová pacička je vhodná ke chroupání. Posiluje žvýkací svalstvo a pomáhá při péči o chrup.Obsahuje netříštivou kost, kůži a šlachy s vazy. Pozor nepodávat na koberci, hodně se...
Hrtan je hovězí chrupavka, zbavená viditelného tuku. Je vhodný pro všechny druhy psů. 40cm
Pochoutka pro všechny druhy psů s vysokým obsahem proteinů a nízkým obsahem tuku. 100% SUŠENÁ KUŘECÍ PRSÍČKA S BANÁNEM
Detailní popis produktu
Složení:
87 % kuře (kuřecí maso, játra, srdce, krky, žaludky), 8 % zvěřina, 3,6 % rýže, 0,9 % vývar, 0,5 % kolagen.
Analytické složky:
vlhkost 68,0 %, hrubý protein 12,0 %, hrubý tuk 9,0 %, hrubý popel 6,5 %, hrubá vláknina 0,6 %.
Nutriční složení:
vitamin D3 (E671) 250 IU, vitamin E (3a700) 100 mg, zinek (3b606) 12 mg, železo (E1) 10 mg, mangan (E5) 2 mg, jod (3b201) 0,7 mg, měď (E4) 0,5 mg, biotin (3a880) 0,2 mg.
Metabolizovatelná energie:
1425 kcal/kg
Krmná tabulka:
Brit Premium Sausage je kompletní krmivo pro psy, nebo ideální doplněk ke granulím, BARF stravě a vařenému masu. V případe, že je podáváno k zvýšení rozmanitosti a chuti jídla nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho psa.
Doporučené denní dávkování
Váha psa (kg) | 5 | 10 | 15 | 20 | nad 30 |
---|---|---|---|---|---|
Použití jako kompletní krmivo (g) | 200 | 300 | 430 | 550 | 800 - 1500 |
Použití jako doplňkové krmivo (50:50) (g) | 100 | 150 | 215 | 275 | 400 - 750 |
Krůtí svalovina obsahuje maso jak bílé, tak tmavé. Lehce stravitelné kousky krocana pro vašeho psa nejen pro sváteční dny. Kosti změkčené sterilizací při přípravě jsou bezpečným...
Lahodné krůtí kostky obsahují přirozeně maso jak bílé, tak tmavé. Jsou výborným zdrojem železa, zinku, fosforu a draslíku. Lehce stravitelná a zdravá pochoutka pro vašeho...
Masová konzerva pro psy Louie s obsahem 95% jemně namletého masa a s 5% rýže bez přidané želatiny, konzervantů, dochucovadel, barviv či stabilizátorů.Rýže absorbuje šťávu z masa...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.