Koňské bylinky Bylinková směs na kašel a nachlazení 1kg
Kód: KB3Související produkty
Pamlsky pro koně s jablečnou příchutí ve tvaru srdíček.
Praktický držák na ochucený liz pro koně 650 gr. Dodáváno bez náplně.
Chutná a přirozená zdravá odměna pro Vašeho koně. Vyrobená z obilovin prvotřídní kvality s přírodním obsahem minerálních látek a vitaminů. Doporučujeme skladovat v...
MňamUhlík - bezobilné pamlsky s Živým Uhlíkem MňamUhlík je bezobilný krmný doplněk pro koně - pamlsek - s Živým Uhlíkem, založený na lněném...
Detailní popis produktu
Bylinková směs určená pro kašlající koně. Látky obsažené v bylinkové směsi usnadňují odkašlávání a rozpouští hlen. Napomáhá při zánětu průdušek,horních cest dýchacích, směs je velice chuťově vyvážená.
Směs neobsahuje žádné přidané látky, je složena ze 100% bylinných složek.
Dávkování: 50g (hrst) pro dospělého koně, pro pony a hříbata podávejte poloviční dávku. Tuto kůru podávejte minimálně 3 týdny. V případě, že kůň přestane kašlat, můžete kůru vysadit.
Způsob přípravy: Směs zalijeme vroucí vodou, necháme vyluhovat (15min) a přidáme do krmení. Není vhodné podávat bylinky v suchém stavu.
Složení směsi: jitrocel, černý bez, lékořice, malina, máta.
Müsli pro koně se speciálně upraveným proteinem pro vyšší výkonnost, psychickou odolnost a rozvoj tělesné stavby.
Kompletní základní krmivo šité na míru specifickým a fyziologickým potřebám západních plemen koní.
Tradičně dietetický krmný doplněk. Chutná hotová směs s nízkých obsahem obilovin pro povzbuzení trávení a látkové výměny.
MASH PRO KONĚ UNIKÁTNÍ SVÝM SLOŽENÍM BEZ OBSAHU OBILOVIN
GRANULE PRO KONĚ V MAXIMÁLNÍ SPRINTERSKÉ ZÁTĚŽI
Müsli pro koně v maximální sprinterské zátěži - dostihové sprintery a koně rychlostních westernových disciplín
MOLLICHAFF - ŘEZANKA Z NEJLEPŠÍ OVESNÉ SLÁMY S PŘÍDAVKEM BYLIN
Vyvážené krmivo pro koně s problémy s látkovou výměnou. Speciální krmivo s nízkým obsahem škrobu a cukru vykazuje nízký glykemický index
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
