MňamUhlík 1 kg
Kód: UHLIK0Související produkty

Müsli pro nabrání a udržení svalové hmoty - pro koně sportovní, výstavní, barokní a westernová plemena

Startovací granule pro hříbata od 2. týdne života. V prvních šesti měsících života je dodání potřebných živin a energie důležité pro plynulý a správný růst hříběte. Hříbě...

Prémiové bezobilné müsli bez melasy pro koně s maximální stravitelností a využitelností.

Řezanka pro koně koně trpící žaludečními vředy

Směs obsahující bílkoviny pro nervózní koně. Relax je bezovsová směs se střední koncentrací energie a bílkovin. • BEZ OVSA • S OBSAHEM HORČÍKU • PRO NERVÓZNÍ KONĚ •...

MOLLICHAFF S KOPŘIVOU A MÁTOU PRO SENIORY, HŘÍBATA A MLADÉ KONĚ
Detailní popis produktu
Detailní popis produktu
MňamUhlík je bezobilný krmný doplněk pro koně - pamlsek - s Živým Uhlíkem, založený na lněném semínku, jablečných výliscích a vojtěšce. Do receptury jsme navíc přidali i konopné semínko, ostružiník, maliník, pohanku, karob a mrkev. MňamUhlík je mlska s nízkým obsahem škrobu a cukrů, kterou můžete podávat jako odměnu nebo jen tak pro podporu trávicího traktu Vašeho koňského parťáka. Pamlsek není tvrdý a dobře se kouše, má formu válečků o průměru 10 mm.
Dávkujte dle koňské chuti, nejlépe 1-2 hrsti denně.
Složení: lněné výlisky, jablečné výlisky, vojtěškové úsušky, rostlinné uhlí, pohanka loupaná, konopná moučka, jahodník, ostružiník, mrkev sušená, svatojánský chléb.
Analytické složky v sušině: hrubá vláknina 19,5 %, hrubý protein 15,3 %, hrubý tuk 6,5 %, popeloviny 8 %, škrob 9,5 %, cukry 5%.
Balení 1 kg - uzavíratelný sáček

Pečující olej k ošetření koňské pokožky v kritických případech, jako je např. letní vyrážka. Obsahuje výtažky z měsíčku, mrkve a třezalky.

Doplňkové minerální krmivo pro koně všech kategorií.

Solný liz Himalaya- přírodní solný liz z himalájských hor*- obsahuje minerály a stopové prvky

Geloren HA je veterinární dietetický přípravek s kyselinou hyaluronovou, který je určený pro péči o klouby, vazy a šlachy u koní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.