Nativia Adult - Chicken&Rice 15 kg
Kód: 00470Související produkty

Vepřové slezinky jsou lehce stravitelná pochoutka s vysokým obsahem proteinů a malým obsahem tuku. Jsou křehké a lehce se lámou. Zvlášť vhodné pro psy trpící chudokrevností.

Sušená vepřová střívka jsou pro psy zvlášť lákavou pochoutkou.

Hrtan je hovězí chrupavka, zbavená viditelného tuku. Je vhodný pro všechny druhy psů. 40cm

Vepřová střívka nejsou šlemovaná a suší se velmi šetrně, aby zůstala vláčná a aby si zachovala mikroflóru, která má blahodárné účinky na zažívací systém psů.Pro psy jsou zvlášť...
Detailní popis produktu
Receptura respektuje přirozené zákonitosti výživy psa. Obvyklá kombinace obilovin či brambor je zcela nahrazena pouze kvalitní rýží. Ta svojí stravitelností a profilem aminokyselin tyto tradiční suroviny převyšuje, nezatěžuje organismus a společně s ostatními komponentami výrobku zajistí zdravou výživu psa. Nativia Adult v řadě Chicken&rice obsahuje 74 % bílkovin živočišného původu a řadí se tak mezi přední značky na trhu.
Složení:
Zrna obilovin a výrobky z nich získané (kvalitní rýže 53 %), výrobky ze suchozemských zvířat a výrobky z nich získané (kvalitní drůbeží dehydrované maso 31 %, drůbeží tuk 5 %), hlízy, kořeny a výrobky z nich získané (cukrovarské řízky sušené 4 %, extrakt z čekanky 0,1 %), minerální látky, ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich získané (lososový olej 0,5 %), pivovarské kvasnice, ostatní rostliny, řasy a výrobky z nich získané (juka 0,02 %).
Analytické složky:
Hrubý protein 25 %, hrubé oleje a tuky 14 %, hrubá vláknina 3 %, hrubý popel 6,8 %, vápník 1,35 %, fosfor 0,9 %, sodík 0,35 %.
Obsah balení: 15kg

Masová konzerva pro psy Louie s obsahem 95% jemně namletého masa a s 5% rýže bez přidané želatiny, konzervantů, dochucovadel, barviv či stabilizátorů.Rýže absorbuje...

kompletní krmivo pro štěňata a dorůstající psy do 1 roku věku vyrobeno výhradně z čerstvého masa menší kousky pro snadné kousání vynikající masová chuť bez obilovin a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.