Taste of the Wild - Pacific stream 12,2kg
Kód: 01218Související produkty

Křupavá a všemi psy vítaná lahůdka z čisté chrupavky je velmi bohatá na proteiny. Proto se vepřové ucho hojně používá jako "svačina" mezi hlavími jídly a jako odměna v rámci...

Měkká přírodní masová pochoutka pro psy - tyčka z hovězí kůže obtočená plátkem lahodného kuřecího masa.

Parmská šunková kost Máte rádi prosciuttto? A Váš pes? Jedinečný Pamlsek pro psa. Sušená vepřová stehení kost se zbytky masa po okrájení prosciutta
Detailní popis produktu
Kvalitní krmivo s uzeným lososem pro dospělé psy, vhodné i na problémy se srstí a kůží. Bez obilovin.Kvalitní krmivo s uzeným lososem pro dospělé psy, vhodné i na problémy se srstí a kůží. Bez obilovin.
Složení:
Losos (17 %), moučka z mořských ryb, batáty, brambory, hrách, hrachový protein, řepkový olej, rajčatové výlisky, uzený losos (4 %), lososová moučka (2 %), lososový olej (zdroj DHA), minerály, sušený čekankový kořen, extrakt z Yucca schidigera, rajčata, borůvky, maliny.
Analytické složky:
Protein 27,0 %, obsah tuku 15,0 %, hrubá vláknina 5,0 %, hrubý popel 7,3 %, vlhkost 10,0 %, omega-6 mastné kyseliny 2,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,3 %, DHA (kyselina dokosahexaenová) 0,05 %.
Nutriční doplňkové látky:
Vitamíny: Vitamín A 11 500 IU/kg, vitamín D 865 lU/kg, vitamín E 175 IU/kg.
Stopové prvky: Hydrát chelátu železa a aminokyselin 69 mg/kg, hydrát chelátu mědi a aminokyselin 8 mg/kg, monohydrát síranu železnatého 69 mg/kg, pentahydrát síranu měďnatého 8 mg/kg, jodid draselný 1,75 mg/kg, hydrát chelátu manganu a aminokyselin 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 75 mg/kg, síran zinečnatý 75 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg.
Obsah balení: 13kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Granule |
---|---|
EAN: | 74198612253 |

optimálně vyvážené a chutné krmivo pro dospělého psa ve věku 1–6 let vyrobeno výhradně z čerstvého masa a vnitřností vynikající masová chuť bez obilovin a sóji bez barviv a...

Konzerva se 100% masa (kuřecí křídla) bez chemické úpravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.